Hoe lang is jullie levertijd?

Natuurlijk begrijpen wij dat je zo snel mogelijk wilt genieten van jouw aankoop. De levertijd is afhankelijk van het type product. Zowel in de winkels als online worden altijd de meest recente levertijden getoond. Tevens staat op jouw order een richtlijn vanaf welke week jij jouw aankoop kan verwachten. Zodra je bestelling binnen is in ons distributiecentrum, word je door ons of door onze externe partners per mail of telefonisch op de hoogte gehouden over de levering van je bestelling.

Volgende werkdag in huis - DHL Next-Day Delivery
Wij bieden een next day delivery service voor onze textiel, verlichting en potensets, zodat je snel kunt genieten van het comfort van je nieuwe items. Met deze snelle bezorgoptie is jouw aankoop de volgende werkdag al in huis! (m.u.v. de Waddeneilanden en het buitenland). Deze snelle bezorgoptie wordt mogelijk gemaakt door DHL Next-Day Delivery. 

Heb je meerdere artikelen besteld, dan is het bezorgmoment gebaseerd op het artikel met de langste levertijd. Zo kunnen we jouw bestelling in één keer leveren. Wel zo duurzaam!