Onze kledingkasten

Om je kleding, beddengoed, schoenen of tassen goed te kunnen bewaren, vind je bij totaalBED een ruim assortiment kasten. Kies een kast in de maat en stijl die het beste bij jou én je slaapkamer past.

Bekijk alle kasten

Kledingkast op maat

De draai- en schuifdeurkasten in ons assortiment zijn er in verschillende maten, kleuren en stijlen. Voor iedere slaapkamer vind je een geschikte oplossing. Stijl je kast af met een passpiegel of passe-partout met verlichting. 

Passe-partout verlichting is in dit geval de omlijsting van de kast, deze kun je optioneel toevoegen. Kies je voor kastverlichting, dan zullen de lampjes verwerkt worden in het bovenste gedeelte van de omlijsting.

Slaapkamer in één stijl

In je slaapkamer kom je tot rust. Zorg er voor dat jouw slaapkamer ook rust uitstraalt, door één stijl in je slaapkamer te creëren.

In ons assortiment vind je daarom veel kasten met bijpassende ledikanten en nachtkastjes. Je kunt er ook voor kiezen om verschillende kleuren uit dezelfde lijn te combineren, om een speelser effect te creëren.

Schuif- of draaideurkast?

In onze collectie vind je, naast draaideurkasten, ook schuifdeurkasten. Waar je bij draaideurkasten de kastdeuren in een draaiende beweging naar je toe trekt, schuif je bij schuifdeurkasten de kastdeuren opzij.

Schuifdeurkasten zijn met name handig in het geval je een slaapkamer met minder ruimte hebt. Doordat de schuifdeuren niet naar voren openen - maar opzij schuiven - heb je minder ruimte nodig. Ook ideaal voor een kleinere tienerkamer, studentenkamer of logeerkamer bijvoorbeeld!

Extra kastaccessoires

Met onze (binnen)kastverlichting is de binnenkant van je kast bij het openen altijd verlicht.

De kastverlichting werkt met een bewegingssensor, waarmee de kast alleen wordt verlicht bij het openen van de kastdeuren (en weer uitgaat bij het sluiten van de kastdeuren). Handig!

Kies je voor een kast zonder passe-partout kastverlichting? Dan kun je deze altijd nog aanvullend aanschaffen. Deze verlichting komt los bovenop de kast te staan en is gemakkelijk te monteren.

Bekijk alle kastaccessoires

Bezorgd tot in de slaapkamer

Heb je de kast van jouw dromen gevonden? Wij zorgen dat deze gratis bij jou thuis wordt bezorgd én (tegen meerprijs) gemonteerd op de gewenste plek.

Na afloop nemen we alle verpakkingsmaterialen weer mee. Dat is wel zo prettig!

Gratis bezorging en montage