Beddengoed

Jouw boxspring of bed maak je helemaal af met mooi beddengoed.

In onze collectie vind je ondersteunende hoofdkussens, comfortabele dekbedden, stijlvolle dekbedovertrekken en beschermende hoeslakens en moltons.

Ons beddengoed

Dekbedden

Lekker slapen hangt samen met een aangename lichaamstemperatuur. Een goed dekbed helpt daarbij. Of je van een stevig, soepel, luchtig, dik of dun dekbed houdt is heel persoonlijk. totaalBED biedt daarom dekbedden in alle soorten en maten en in de materialen katoen, dons, wol of synthetisch. Welk dekbed je ook kiest, je slaapt comfortabel en lekker warm, onder een kwaliteitsdekbed voor een zachte prijs!

Bekijk alle dekbedden

Hoofdkussens

Een goed hoofdkussen heeft een grote invloed op hoe uitgerust jij ’s ochtends wakker wordt. Kies daarom een hoofdkussen uit dat goed bij je past. Hoofdkussens zijn er in allerlei soorten en maten. Zak je graag lekker weg in je kussen, of kunnen je nek en schouders wel wat ondersteuning gebruiken?

Hoofdkussens gevuld met dons en veren vormen lekker mee, waar synthetische hoofdkussens juist steviger liggen. Kies voor een traagschuim hoofdkussen als je het snel koud hebt in bed – deze zijn namelijk warmteregulerend.

Bekijk alle hoofdkussens

Dekbedovertrekken

totaalBED heeft dekbedovertrekken voor ieder budget. In ons assortiment vind je dekbedovertrekken in allerlei maten, kleuren en dessins, waarmee je jouw bed of boxspring helemaal kunt afstijlen.

De dekbedovertrekken van totaalBED zijn gemaakt van kwaliteitsstoffen: zo blijven ze lang mooi en kleurvast. De dekbedden zijn verkrijgbaar in linnen, flanel of katoen.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Hoeslakens en moltons

De hoeslakens van totaalBED zjn gemaakt van katoensatijn. De hoeslakens voelen heerlijk zacht en comfortabel aan en zien er tegelijkertijd mooi glanzend en luxueus uit.

Om er voor te zorgen dat je (top)matras zo lang mogelijk mee gaat, raden we het gebruik van een molton ondersloop aan. Een molton is een beschermende, extra matrashoes die je onder je hoeslaken om het matras plaatst.

Bekijk alle hoeslakens

Gratis thuisbezorgd

Bestel je beddengoed online bij totaalBED? Wij bezorgen deze binnen Nederland al je aankopen gratis bij je thuis. We nemen na je aankoop contact met je op over het plannen van een bezorgafspraak. 

Gratis bezorging in Nederland