Social Media Privacy Verklaring

Toestemming #jatotaalBED

Jij hebt met onze producten jouw droomslaapkamer gecreëerd! Jouw foto is dan ook niet onopgemerkt gebleven. Om anderen te inspireren, willen we jouw foto graag plaatsen op onze totaalBED-kanalen

Voordat we jouw foto mogen gebruiken, dien je ons toestemming te geven.
Door de hashtag #jatotaalBED te gebruiken geef je ons toestemming voor het
volgende:

  • Het delen van jouw zelfgemaakte foto op al onze online en offline kanalen,
    zoals social media, online advertenties, offline advertenties, maar ook in
    blogs en andere content op www.totaalbed.nl of in onze folder*

*Sta jij of iemand anders op de foto? Ook dan geef je ons toestemming middels
#jatotaalBED om je foto te gebruiken
**Foto’s met kinderen in beeld worden door ons niet gedeeld of gebruikt

Social Media Privacy Verklaring

Naamsvermelding 
Wij zullen altijd jouw naam en social media-account vermelden bij onze publicaties. Daarnaast blijft de foto in jouw eigendom, ondanks dat je ons wel toestemming hebt gegeven met de hashtag#jatotaalBED.

Is jouw naam of social media-account foutief - of zelfs niet toegevoegd – bij de publicatie? Laat het ons dan weten door een mail te sturen naar marketing@totaalbed.nl met als onderwerp: vermelding #jatotaalBED. Vermeld in de mail jouw (correcte) naam, social media-account en op welke pagina je de foto zonder naamsvermelding hebt gezien door de URL of een screenshot van de pagina mee te sturen. Wij zullen er dan zo snel mogelijk voor zorgen dat de publicatie wordt aangepast.

Geen toestemming / foto verwijderen 
Het kan natuurlijk zo zijn dat je liever niet wilt dat wij jouw foto gebruiken. Geen probleem! Je hoeft dan niks te doen. Zodra je niet met de hashtag #jatotaalBED reageert, zullen wij jouw foto niet gebruiken.

Heb je ons toestemming gegeven, maar wil je dit terugdraaien? Dan kan je de toestemming altijd weer intrekken. Stuur een mail naar marketing@totaalbed.nl met onderwerp: toestemming #jatotaalBED. Vermeld in deze mail waar de foto te zien is en voeg een URL of screenshot toe. We moeten hierbij vermelden dat offline publicaties, die voor het intrekken van de toestemming zijn uitgebracht, niet kunnen worden verwijderd. Uiteraard gebruiken wij jouw beeldmateriaal niet meer in publicaties die daarna volgen.

Gebruikersovereenkomst

  • Je verleent aan totaalBED een niet-exclusief commercieel recht om de content via de diensten of diensten van derden te gebruiken en te vermenigvuldigen voor commerciële doeleinden. Hieraan zitten geen restricties of beperkingen verbonden.
  • totaalBED of derden, in opdracht van totaalBED, mogen jouw werk gebruiken om hier afgeleide werken van te maken. Je hebt m.b.t. dit afgeleid werk geen recht op inzage of goedkeuring van het werk. De reclametekst die eraan wordt gekoppeld of het doeleinde waarvoor het wordt ingezet.
  • Je doet afstand van aanspraken op royalty’s m.b.t. jouw content of hiervan afgeleide werken.