Betaalmogelijkheden

In de winkel afrekenen

Bij een aankoop in één van onze winkels, kun je het openstaande bedrag eenvoudig ter plekke per PIN voldoen. Je kunt er echter ook voor kiezen om bij de bezorger te pinnen, op het moment van aflevering. De bezorger heeft namelijk een mobiel pinapparaat bij zich. Bij aflevering is het echter niet mogelijk om met een creditcard te betalen. Wanneer je in het grensgebied (Duitsland of België) woont, verzoeken wij je contact met ons op te nemen.

Let op! De hoogte van het bedrag dat je in één keer kunt pinnen, kan verschillen per bank. Bekijk dit tijdig en pas, indien noodzakelijk, het limiet voor de dag van levering aan. Uit veiligheidsoverwegingen ontvangen we liever geen contante betalingen. 

Online betalen

Bestel je iets online via totaalBED.nl? Onze webshop bied je verschillende manieren om af te rekenen. Kies voor de manier waarbij jij je het meest prettig voelt. Wij garanderen dat elke betalingsvorm veilig is. Je kunt vooraf of achteraf betalen. De voorwaarden van onze payment serviceprovider Pay zijn bij totaalBED van toepassing. Klik hier voor de voorwaarden. Pinnen aan de deur wordt op dit moment in het online bestelproces niet aangeboden.

Betalen met iDEAL

Plaats je een bestelling via onze webshop en maak je gebruik van de betaaloptie iDEAL, dan betaal je jouw bestelling vooraf via je eigen bank. Dit kan wanneer je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Regiobank, Rabobank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Betalen met creditcard

Wil je je online bestelling betalen met creditcard, dan betaal je altijd vooraf. Het is alleen mogelijk om met een creditcard van MasterCard of Visa te betalen.

Zodra je je bestelling hebt geplaatst, kies bij de betaalmethode voor ''creditcard''. Je ziet vervolgens een invulformulier, met het te betalen bedrag van je bestelling. Door het gebruik van de beveiligde betaalopties Mastercard Securecode of Verified by Visa zijn de transacties extra veilig. Je keert automatisch terug naar de webshop van totaalBED, waarna je een betaalbevestiging krijgt.

Riverty

Betaal je bij totaalbed.nl met Riverty, dan betaal je achteraf. Je hebt de mogelijkheid om het bedrag uiterlijk 14 dagen na bestelling te betalen.

Kies bij de betaalmodule voor Riverty. Nu opent een pagina waarop je jouw persoonlijke gegevens invult. Riverty controleert hiermee jouw kredietwaardigheid. Bij akkoord kom je automatisch in een betaalmodule, waarin het bedrag van jouw bestelling is verwerkt. Hier vul je de laatste ontbrekende gegevens in.

Je keert automatisch terug naar de webshop van totaalBED, waar je een orderbevestiging ontvangt. Na de bestelling ontvang je een mail met het verzoek het bedrag binnen 14 dagen over te maken. Klik hier voor meer informatie over de betalingsvoorwaarden. 

SprayPay

Met SprayPay heb je de mogelijkheid om je bestelling gespreid te betalen. Je kunt het totaalbedrag in 12, 18, 24 of 36 maandelijkse termijnen betalen. Wil je een bedrag eerder of extra aflossen? Dat kan altijd, boetevrij. In feite kun je dus zelf de looptermijn van je betalingsregeling bepalen/. Gespreid betalen is mogelijk met bedragen vanaf minimaal €250,- tot maximaal €5000,-. 

De voordelen van SprayPay:

  • Geen éénmalige hoge uitgave;
  • Een vast maandbedrag;
  • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij;
  • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd.

Om met SprayPay te kunnen betalen moeten de volgende stappen worden doorlopen:

  • Een inkomsten/lasten toets;
  • IDIN identificatie via je eigen bank;
  • Betaalovereenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen.

Let op: SprayPay berekent 15% rente bovenop het aankoopbedrag. Hierbij is sprake van een aflopend krediet. Er wordt dus rente betaalt over het openstaande bedrag. Meer informatie over SprayPay? Ga naar spraypay.nl.

Bezorging door eigen bezorgdienst of door externe leverancier geleverd

De door jou bestelde producten worden zowel door onze eigen bezorgdienst als door externe leveranciers geleverd. Bij sommige producten, zoals bijvoorbeeld textiel, hoofdkussens en dekbedovertrekken, is het daarom niet mogelijk om bij aflevering te betalen. Deze producten kun je daarom direct online afrekenen met iDeal, Riverty of creditcard. 

Overige producten kun je bij aflevering betalen per PIN. Check voor de dag van levering je pinlimiet, zodat je niet voor onwelkome verrassingen komt te staan. Uit veiligheidsoverwegingen ontvangen wij liever geen contante betalingen. Het is niet mogelijk om bij aflevering met creditcard te betalen.