Onze ledikanten

Bij totaalBED vind je voor iedere slaapkamer een geschikt bed. Van traditioneel tot
modern; ook jouw stijl vind je bij ons. Onze collectie ledikanten bestaat uit verschillende één- en tweepersoons ledikanten, maar ook logeerbedden.

Maak je slaapkamer helemaal compleet met bijpassende nachtkastjes of een nieuwe kledingkast.

Bekijk alle ledikanten

Ledikant of boxspring

Het grootste verschil tussen een boxspring en een ledikant is de samenstelling. Waar het matras bij een boxspring rust op een box met veren, ligt bij een ledikant het matras op een bedbodem. Kies je bij je nieuwe ledikant een geschikte bedbodem en comfortabel matras uit, dan biedt een ledikant net zo veel comfort als een boxspring.

Bij totaalBED stel je gemakkelijk je eigen unieke boxspring samen, waarbij je uit diverse stofsoorten, kleuren en modellen kunt kiezen. Bij ledikanten kan dit niet, waardoor deze een beperkter aanbod kennen.

Een compleet bed

Koop je een ledikant, dan koop je in feite enkel het bedframe. Om van je ledikant een compleet bed te maken, dien je deze af te maken met een bedbodem en matras naar keuze.

Het assortiment bedbodems bij totaalBED bestaat uit drie verschillende varianten; de vlakke lattenbodem, de elektrisch verstelbare lattenbodem of de handverstelbare lattenbodem. Daarnaast kun je kiezen voor een matras gemaakt van koudschuim, traagschuim, pocketvering of latex. Laat je in de winkel adviseren welke combinatie het best bij jouw slaapwensen past.

Het juiste matras bij jouw ledikant

Het type matras dat het beste bij jouw slaapvoorkeuren past is een persoonlijke keuze en niet voor iedereen hetzelfde. Zo heeft niet iedereen baat bij een stevig matras, ook de kern van het matras ligt voor iedereen verschillend.

Heb je een tweepersoons ledikant aangeschaft? Dan is het in sommige gevallen handiger om twee éénpersoons matrassen aan te schaffen, bijvoorbeeld als je partner andere wensen in een matras heeft dan jij. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een tweepersoonsmatras. Houd hierbij altijd rekening met de binnenmaat van het ledikant, zodat je het matras met de juiste afmetingen uitkiest.

Het ledikant op de juiste plek

Alle bedden worden gratis thuisbezorgd, tot in de slaapkamer. Wij brengen alle onderdelen naar boven en zetten het vakkundig voor je in elkaar. Na afloop nemen we alle verpakkingsmaterialen weer mee. Wel zo gemakkelijk.

Lees meer