Onze boxsprings

Jij bent uniek en daarom kun je bij totaalBED zelf je eigen unieke boxspring samenstellen. Kies uit onze brede collectie met hoofdborden, stoffen, kleuren, pootjes, matrassen en topmatrassen: alle combinaties zijn mogelijk. Zo stel je gemakkelijk het bed van je dromen samen!

Bekijk boxsprings

Hoofdborden

Het hoofdbord van je boxspring is het karakteristieke middelpunt van je bed en een weerspiegeling van je persoonlijke stijl. Ga je voor modern, strak of liever iets klassieks? Kies je voor een hoog of een laag hoofdbord? De hoofdborden van totaalBED kun je namelijk maar liefst in vier verschillende hoogtematen bestellen: 90, 100, 115 of 150 centimeter hoog.

Het hoofdbord van een boxspring heeft, net zoals bij een bed, meerdere voordelen. Zo kun je comfortabel rechtop zitten tijdens het lezen, blijft je kussen beter op zijn plaats en geeft het hoofdbord het een isolerend werking tijdens koude winternachten.

Formaat en kleur

Een boxspring kun je natuurlijk in meerdere formaten aanschaffen. Of je op zoek bent naar een éénpersoons boxsprings, tweepersoons boxspring of kingsizemodel, bij totaalBED ben je altijd aan het juiste adres.

Nadat je het formaat boxspring hebt gekozen, kun je vervolgens je eigen unieke boxspring samenstellen middels onze boxspringconfigurator! Kies uit meer dan 100 verschillende mogelijke combinaties in kleuren, stofsoorten, hoofdborden en type pootjes. Zo stel je in een handomdraai het bed van je dromen samen.

Naar boxsprings

Vlak of verstelbaar?

De boxsprings van totaalBED zijn verkrijgbaar in twee varianten: de vlakke boxspring of de elektrisch verstelbare variant. Het voordeel van een (elektrisch) verstelbare boxspring is dat je de mogelijkheid hebt om zowel het hoofd- als voeteneind in hoogte te verstellen. Ideaal als je graag nog even leest voor het slapen gaan, of op zondag een ontbijtje in bed eet.

Bijna alle vlakke boxsprings zijn ook in een verstelbare variant verkrijgbaar. Ook de verstelbare varianten kun je geheel naar eigen wens samenstellen!

Verstelbare boxsprings

Topmatras

Een (split)topmatras biedt extra comfort en verlengt de levensduur van een onderliggend matras. Bij het bestellen van de boxspring is het mogelijk het topmatras mee te stofferen in dezelfde stof en kleur.

Door het lichte gewicht is een topmatras gemakkelijker te keren dan een gewoon matras en heb je geen last meer van de ruimte tussen twee matrassen.

Bekijk topmatrassen

Waar wil je de boxspring hebben?

Alle boxsprings worden gratis bezorgd en gemonteerd, ongeacht waar de boxspring komt te staan.

Slaap je op de bovenste etage? Onze monteurs bezorgen je nieuwe boxspring op de gewenste locatie en zetten het bed vakkundig voor je in elkaar. Na afloop nemen we alle verpakkingsmaterialen weer mee. Wel zo gemakkelijk.

Lees meer

Voetborden

Een voetbord maakt je boxspring helemaal af. Een voetbord aan het einde van je boxspring zorgt voor een rustige, complete uitstraling van je bed. Bovendien zorgt het voetbord er voor dat je dekens of sprei niet van het bed af glijden tijdens het slapen.

Je kunt bij totaalBED een los voetbord kopen, of je kunt deze meenemen bij het kopen van een nieuwe boxspring. Al onze voetborden zijn, net als onze boxsprings, verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Vind het perfecte voetbord bij totaalBED!

Bekijk voetborden