90 nachten proefslapen bij totaalBED

90 nachten proefslapen

totaalBED helpt je graag bij het vinden van je ideale (top)matras. Het duurt echter een tijdje voordat je lichaam helemaal is gewend aan je nieuwe matras.

Daarom investeren we bij iedere klant opnieuw veel tijd en energie in het ontdekken van de persoonlijke slaapwensen. Je kunt alle producten en combinaties testen in de winkel. Daarnaast mag je onze matrassen 90 nachten lang thuis uitproberen. Comfort is namelijk binnen een paar minuten merkbaar, maar uitgerust ontwaken weet je pas na ongeveer zes weken.

Omruilgarantie

Omdat we graag zeker willen weten dat je echt lekker slaapt, mag je je nieuwe matras 90 nachten uitproberen. Blijkt dat het ligcomfort toch niet aan je verwachtingen voldoet? Dan kun je éénmalig gebruik maken van onze omruilgarantie. Wij bezorgen een nieuw (top)matras aan huis, nemen de eerste aankoop retour en rekenen hiervoor slechts €50,- aan servicekosten. 

Eventuele prijsverschillen tussen de matrassen verrekenen we via een tegoedbon of een bijbetaling. De omruilgarantie gaat in op de dag van de levering en geldt uiteraard alleen voor schone en onbeschadigde (top)matrassen. Het nieuwe (top)matras dient dezelfde afmetingen te hebben als het oorspronkelijk geleverde (top)matras.

Wil je gebruik maken van deze omruilgarantie? Neem dan contact op met één van onze winkels.

Let op! Voor topmatrassen is de omruilgarantie alleen van toepassing mits deze zijn gekocht i.c.m. een matras en/of boxspring van totaalBED of ter vervanging hiervan bij een eerder gekochte set.