Breng kleur in je slaapkamer. Dit zijn de trends

Kleuren zorgen voor sfeer. Wij zetten de vijf kleurtrends op een rij die jouw slaapkamer nog aantrekkelijker maken.

Deze kleuren móet je hebben
Bruin is het nieuwe zwart en goud is het nieuwe koper. Donkerblauw doet het ook goed dit seizoen. Bovendien is dat een kleur die je associeert met de nacht. Wil je het wat gewaagder aanpakken en durf je voor de troepen uit te lopen, kies dan voor terracotta. Die kleur gaat het binnenkort helemaal maken! Voorkom dat je al deze trendkleuren door elkaar gebruikt. Maak een keuze en varieer binnen die ene kleur in tinten. Dat brengt leven in je slaapkamer zonder de rust te verstoren.

Blader door onze
online folder en brochures voor
speciale aanbiedingen

Scandinavisch wit
In Scandinavië weten ze wel wat interieurstyling is. Daar voert wit nog steeds de boventoon. Wit is en blijft vaak de basis om de slaapkamer rustig te houden. Durf ermee te spelen. Verf de muren in een andere tint, zoals beige of grijs en laat wit juist terugkomen in de woonaccessoires, zoals kussens, lampen, vloerkleden, posters en nachtkastjes.

Bekijk nachtkastjes

Fleurige twist
Roze werd al lange tijd gebruikt om slaapkamers op te fleuren. Momenteel is geel een populaire smaakmaker. Woonaccessoires zijn nu overal in het geel verkrijgbaar. Krukjes, kaarsen, houten opbergboxen en meer. Vooral vanillegeel en okergeel stelen de show. Geel combineert fantastisch met zwart. Neem een zwarte fotolijst en doe daarin een afbeelding met gele accenten. Eenvoudig, modieus en kleurig tegelijk.

'Au naturel'
Je krijgt een ontspannen gevoel in je slaapkamer als je gebruik maakt van natuurlijke kleuren en materialen. Waar hout, kurk, wol, riet en touw voorheen vooral gebruikt werden als accentjes, kun je er nu flink mee uitpakken. Denk bijvoorbeeld aan een houten vloer met een grof gebreid wollen vloerkleed. Maak van de muur achter je bed een volledige kurkwand. Of kies voor houten meubilair.

Bekijk boxsprings

Groen als gras
Groen is bezig met een opmars. En dan bedoelen we niet zozeer de kleur groen, maar groen als in: echte planten. In woonkamers zie je ze meer en meer, maar ook in slaapkamers winnen ze terrein. Ga je voor de modieuze look, combineer de planten dan met antraciet en lichtgrijs. Het groen steekt daar prachtig bij af én deze kleurcombinatie is rustig voor het oog.

Vind een winkel bij jou in de buurt

Kom langs in één van onze 22 winkels of plan een afspraak online!