Privacy- en cookieverklaring totaalBED

Via onze webwinkel worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. totaalBED acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat wij:

  • onze doeleinden duidelijk specificeren voordat wij persoonsgegevens verwerken, via deze privacyverklaring;
  • onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • u eerst expliciet toestemming vragen om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

totaalBED is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel bij de webwinkel https://totaalbed.nl/. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

Als u vragen heeft, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met totaalBED.

Veilig betalen
Plaats je een bestelling bij totaalBED, dan kun je gebruik maken van meerdere veilige betaalopties. Bestellen bij totaalbed.nl vindt plaats via een veilige SSL-verbinding. Deze verbinding garandeert een veilige transactie. Zo kun je vertrouwd en veilig online winkelen. Je hebt recht op inzage, wijziging en verwijdering van de door ons bijgehouden gegevens. Op eerste verzoek zullen wij jouw gegevens verwijderen. Indien je bezwaar hebt tegen één van bovengenoemde activiteiten, dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier op de website.

Uw account
Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet u zich eerst registreren. U moet dan informatie over uzelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop u kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord. Hiervoor gebruiken wij uw voornaam, achternaam, e-mailadres en wachtwoord. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot u het account opheft.

Wij bewaren deze informatie zodat u ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat wij u kunnen contacteren in het kader van uitvoering van de overeenkomst. Omdat we u herkennen is het niet nodig steeds uw gegevens opnieuw in te vullen. Ook wordt middels een account de orderhistorie inzichtelijk. U kunt via uw account informatie aanpassen wanneer u dat wilt.

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen. Zo worden accountgegevens beheerd bij onze hostingpartij. 

Afhandelen bestelling
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij. Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens, telefoonnummer, factuuradres, e-mailadres, betalingsgegevens en bedrijf(optioneel). Dit doen wij in het kader van afhandelen van de bestelling. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond. Bepaalde klantgegevens bewaren wij langer in verband met de wettelijke fiscale bewaarplicht.

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Plaatsen van reviews op de website
U kunt een review voor ons achterlaten indien u een bestelling bij ons heeft gedaan. Dit kan via een uitnodiging die u van ons ontvangt via de e-mail. Uw voornaam, achternaam en e-mailadres worden gebruikt voor het versturen van de uitnodiging, maar deze informatie wordt niet weergeven bij de reviews die u plaatst via het onafhankelijke reviewplatform eKomi of Trustpilot. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Deze informatie wordt bewaard conform de richtlijnen van eKomi en Trustpilot.

Contactformulier
Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij uw telefoonnummer, e-mailadres en naam. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om het opslaan van de vragen/contactverzoeken in een CRM systeem.

Statistieken en profilering
Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel Met deze statistieken verbeteren we onze webwinkel om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Wij kunnen uw persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over u te weten te komen. Uiteraard zullen wij uw privacy te allen tijde respecteren. Wil je dit niet, dan kun je dit altijd aan ons melden.

Hiervoor gebruiken wij uw alles wat met google analytics gemeten kan worden. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Deze informatie wordt geheel geanonimiseerd opgeslagen.

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Reclame
Wij willen u graag informeren over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij via verschillende advertentieplatformen zoals Facebook, Google Ads en Bing Ads. Hierbij zou u als herkent kunnen worden middels geplaatste cookies op onze website. Mogelijk wordt hierbij eventueel getoonde reclame afgestemd op uw bezoekgedrag zoals het bekijken van producten.

Locatiegegevens
Als dat nodig is voor de dienst, kunnen wij locatiegegevens (GPS) van u verzamelen. Hiervoor wordt op het moment zelf uw toestemming gevraagd.

Tevens kunnen deze (locatie) gegevens opgeslagen en verwerkt worden door de aanbieder van bijvoorbeeld de navigatie/kaartensoftware, zoals Google Maps, maar de gegevens kunnen ook worden gebruikt door bijvoorbeeld Google of Apple zelf. Daar hebben wij geen controle over. Lees dus altijd ook de privacyverklaringen van de desbetreffende aanbieder.

Advertenties
Onze webwinkel vertoont algemene advertenties. Hierbij houden we geen
persoonsgegevens bij, we komen dus ook niet te weten of u deze leuk vindt.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Statistieken
Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel

Cookies
Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt.

Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over de verschillende typen cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen. Bepaalde functionaliteiten van onze webshop zullen in dit geval dan niet meer goed werken.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaring. (Let op: deze kunnen regelmatig wijzigen).

Onderaan deze pagina staat een lijst van alle cookies op onze site per onderdeel.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.
U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • het laten overdragen van persoonsgegevens naar een andere partij
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
totaalBED
Siegenstraat 5
8028 PT Zwolle
info@totaalbed.nl

 

Lijst van alle cookies die onze site plaats:

Analytics en statistieken

Cookie

Domein

Beschrijving

Duur

_landing_page

Totaalbed.nl

Shopify installs this cookie to track landing pages.

14 dagen

_y

Totaalbed.nl

This cookie is associated with Shopify's analytics suite.

1 jaar

_s

Totaalbed.nl

This cookie is associated with Shopify's analytics suite.

30 minuten

_shopify_y

Totaalbed.nl

This cookie is associated with Shopify's analytics suite.

1 jaar

_shopify_s

Totaalbed.nl

This cookie is associated with Shopify's analytics suite.

30 minuten

_gcl_au

Totaalbed.nl

Provided by Google Tag Manager to experiment advertisement efficiency of websites using their services.

3 maanden

_shopify_sa_t

Totaalbed.nl

This is a Shopify analytics cookie relating to marketing and referrals.

30 minuten

_shopify_sa_p

Totaalbed.nl

This is a Shopify analytics cookie relating to marketing and referrals.

30 minuten

_ga_K72TD88611

Totaalbed.nl

This cookie is installed by Google Analytics.

2 jaar

_ga

Totaalbed.nl

The _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.

2 jaar

_ga_PTY5828GJG

Totaalbed.nl

This cookie is installed by Google Analytics.

2 jaar

_gid

Totaalbed.nl

Installed by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.

1 dag

_gat_gtag_UA_
15557820_7

Totaalbed.nl

Set by Google to distinguish users.

1 minuut

_ga_13RTL59R1Z

Totaalbed.nl

This cookie is installed by Google Analytics.

2 jaar

pmTPTrack

Totaalbed.nl

Sets a unique ID to a session

Gedurende de sessie

cart_ts

Totaalbed.nl

Shopify sets this cookie which is used in connection with checkout.

14 dagen

 

Marketing & retargeting

Cookie

Domein

Beschrijving

Duur

MUID

.bing.com

Bing sets this cookie to recognize unique web browsers visiting Microsoft sites. This cookie is used for advertising, site analytics, and other operations.

1 jaar 24 dagen

IDE


.doubleclick.net

Google DoubleClick IDE cookies are used to store information about how the user uses the website to present them with relevant ads and according to the user profile.

1 jaar 24 dagen

_fbp

Totaalbed.nl

This cookie is set by Facebook to display advertisements when either on Facebook or on a digital platform powered by Facebook advertising, after visiting the website.

3 maanden

test_cookie

Totaalbed.nl

The test_cookie is set by doubleclick.net and is used to determine if the user's browser supports cookies.

15 minuten

 

Functionele/cookies

Cookie

Domein

Beschrijving

Duur

keep_alive

Totaalbed.nl

Gebruikt in connectie met koper lokalisatie

30 minuten

secure_customer_sig

Totaalbed.nl

Shopify sets this cookie to be used in connection with customer login.

1 jaar

localization

Totaalbed.nl

Flickr sets this cookie to to track usage of photo galleries embedded from Flickr.

1 jaar

cart_currency

Totaalbed.nl

Shopify sets this cookie to remember the user’s country of origin and populate the correct transaction currency.

14 dagen

_orig_referrer

Totaalbed.nl

Shopify sets this cookie to be used in connection with shopping cart.

14 dagen

_gat

Totaalbed.nl

This cookie is installed by Google Universal Analytics to restrain request rate and thus limit the collection of data on high traffic sites.

1 minuut

_uetsid

Totaalbed.nl

Bing Ads sets this cookie to engage with a user that has previously visited the website.

1 dag

_uetvid

Totaalbed.nl

Bing Ads sets this cookie to engage with a user that has previously visited the website.

1 jaar 24 dagen

Cart

Totaalbed.nl

This cookie is used in connection with the shopping cart.

14 dagen

cart_sig

Totaalbed.nl

Shopify sets this cookie to be used in connection with store checkout.

14 dagen

cookieconsent_
preferences_
disabled

Totaalbed.nl

Disables certain functions if cookies not accepted

1 year