Onze leveranciers

totaalBED gaat voor producten van uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Onze leveranciers worden dan ook zeer zorgvuldig gekozen. Een duurzame en betrouwbare samenwerking staat hoog in het vaandel. Bij ons ben je zeker van eerlijke, Europese kwaliteit. Ook hechten we veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Recticel

Al jarenlang is Recticel onze leverancier van matrassen, afkomstig uit Belgïe, en lattenbodems, afkomstig uit Duitsland. Recticel streeft ernaar om een positieve impact op de samenleving en het milieu te vergroten. Dit doen zij door zo duurzaam mogelijk te produceren.

Wiemann

Wiemann meubelen is een gespecialiseerd slaapkamermeubel bedrijf gevestigd in Duitsland. Bij Wiemann staat kwaliteit en comfort centraal. Ze leveren inmiddels hun producten aan 25 landen over heel de wereld, zo dus ook aan totaalBED.

Deltex

Het Nederlandse bedrijf Deltex is al jarenlang vaste leverancier van onze collectie wollen, katoenen en synthetische dekbedden en diverse kussens. Deltex gebruikt de hoogste kwaliteit grondstoffen, traditioneel vakmanschap en geavanceerde producttechnieken. Meer dan 90% van de productie vindt plaats in eigen huis, in het Twentse Delden.

Ducky Dons

Ook Ducky Dons is vaste leverancier van onze collectie donzen kussens en dekbedden en Silvana kussens. Vanuit twee moderne fabrieken in Ermelo vinden de dekbedden en kussens hun weg naar ons distributiecentrum. De combinatie van moderne computertechnieken en jarenlang vakmanschap staat garant voor een Nederlands product van hoogstaande kwaliteit.