Wat zijn de betaalmogelijkheden (bij levering)?

Bij een aankoop in één van onze winkels, kun je het openstaande bedrag eenvoudig ter plekke per PIN voldoen. Je kunt er echter ook voor kiezen om bij de bezorger te pinnen, op het moment van aflevering. De bezorger heeft namelijk een mobiel pinapparaat bij zich. Bij aflevering is het echter niet mogelijk om met een creditcard te betalen. Wanneer je in het grensgebied (Duitsland of België) woont, verzoeken wij je contact met ons op te nemen. Pinnen aan de deur wordt op dit moment in het online bestelproces niet aangeboden.

De door jou bestelde producten worden zowel door onze eigen bezorgdienst als door externe leveranciers geleverd. Bij sommige producten, zoals bijvoorbeeld textiel, hoofdkussens en dekbedovertrekken, is het daarom niet mogelijk om bij aflevering te betalen. Deze producten kun je daarom direct online afrekenen met iDeal, Afterpay of creditcard. 

Overige producten kun je bij aflevering betalen per PIN. Check voor de dag van levering je pinlimiet, zodat je niet voor onwelkome verrassingen komt te staan. Uit veiligheidsoverwegingen ontvangen wij liever geen contante betalingen. Bekijk hier alle betaalmogelijkheden